• Kaksipyöräisten renkaat nyt liikkeissämme!

Talvirenkaat

Huippulaadukkaat talvirenkaat Rengasmaailmasta – Kysy tarjous Sinua lähimmästä Rengasmaailma-liikkeestä tai tilaa suoraan verkkokaupasta!

Showing 1–16 of 22 results

Showing 1–16 of 22 results

Tuotemerkit

Talvirenkaat voivat säästää henkesi

Rengasmaailman valikoimasta löydät turvalliset talvirenkaat kaikille automerkeille ja malleille. Talvirenkaiden tärkein ominaisuus on hyvä pito kaikissa olosuhteissa, joten valikoimastamme löydät laadukkaat nastarenkaat ja nastattomat eli kitkarenkaat.
Osta talvirenkaat kätevästi verkkokaupastamme, tai katso lähin jälleenmyyjäsi.

Talvirenkaat Info

Lainmukainen talvirenkaiden urasyvyys tulisi olla vähintään 3,0 mm, mutta turvallisuussyistä urasyvyyden olisi hyvä olla vähintään 5,0 mm. Uuden talvirenkaan urasvyys on n. 10 mm. Renkaiden urasyvyyttä on hyvä tarkkailla jatkuvasti, ja mikäli olet epävarma renkaidesi kunnosta niin suosittelemme kääntymään lähimmän jälleenmyyjämme puoleen.

Talvirenkaiden käyttöikä on noin 10 vuotta, mutta talvirenkaat olisi suositeltavaa vaihtaa uusiin viimeistään 5 vuoden jälkeen, koska renkaan materiaali kovettuu ja tämän myötä pito-ominaisuudet heikkenevät. Koska renkaiden ikääntyminen on hankala huomata silmämääräisesti, niin suositeltavaa olisi vaihtaa myös sellaiset renkaat joiden urasyvyys on vielä riittävä. Esimerkiksi nastarenkaiden nastat saattavat olla tallella, mutta kumiseos on muuttunut kovettumisen johdosta vaarallisen liukkaaksi. Talvirenkaiden materiaalina käytetään erilaista kumiseosta kuin kesärenkaissa, ja niiden pitokyky heikkenee nopeammin. Talvirenkaat tulisi ottaa käyttöön viimeistään marraskuun lopussa.

Milloin talvirenkaat?

Lain mukainen talvirengaspakko on voimassa 1.12-28.2, mutta nastarenkaita saa käyttää 1.11-31.3 ajanjaksolla ja myös muulloinkin tarvittaessa.

Tutustu myös rengashotellipalveluihin ja katso talvirenkaisiisi sopivat aluvanteet.