• Kaksipyöräisten renkaat nyt liikkeissämme!

Rengasmaailma Tampere

Jokipohjantie 32
33820 Tampere
09 3299 0348
tampere@rengasmaailma.fi
SOITA

Palvelut

AutohuollotIlmastointihuoltoMoottoripyörän renkaatMopon renkaatOhjauskulmien säätöÖljynvaihdotPienkonerenkaatRengashotelliRenkaiden vaihtoTuulilasin kiveniskemätTuulilasin vaihtoVerkkokaupan toimitukset

Aukioloajat

Maanantai
Time 8:00 - 16:00
Tiistai
Time 8:00 - 16:00
Keskiviikko
Time 8:00 - 16:00
Torstai
Time 8:00 - 16:00
Perjantai
Time 8:00 - 16:00
Lauantai
Time Suljettu
Sunnuntai
Time Suljettu

Renkaat Tampere

Rengasmaailma Tampere

Tampereen Rengasmaailmassa (nykyisin Rengasmarket Nekala) laitat rengasasiasi ajan tasalle sekä hankit oikeanlaiset vanteet asennuksineen asiantuntevan henkilökuntamme avulla. Koska auto on sinulle suuri investointi, sen kunnossapitoon ja toimivuuteen panostaminen kannattaa. Renkaat ovat tärkeässä roolissa paitsi ajomukavuuden myös ajoturvallisuuden kannalta ja siksi niistä kannattaakin huolehtia hyvissä ajoin. Lakisääteisten rengasvelvoitusten lisäksi on hyvä huolehtia myös renkaiden kulumisesta. Liian kuluneet renkaat eivät ole turvalliset ajaa, sillä niiden ominaisuudet heikkenevät, mitä kuluneemmat renkaat ovat ja tämä koskee etenkin talvirenkaita, joissa esimerkiksi pito-ominaisuudet ovat äärimmäisen tärkeät liikenneturvallisuuden kannalta katsottuna. Renkaiden katsotaan menettäneen talviominaisuutensa noin viiden vuoden kuluttua renkaan käyttöönotosta, riippumatta jäljellä olevasta kulutuspinnasta, jolloin ne tulisi vaihtaa. Kesärenkaiden ikääntyminen ei vaikuta samanlailla renkaan ominaisuuksiin, vaikkakaan emme suosittele käytettäväksi yli kymmenen vuotta vanhoja renkaita. Tampereen Rengasmaailmasta löydät juuri sinun ajopelillesi soveltuvat kesä- ja talvirenkaat – ammattilaisen avustuksella. Muistathan, että tärkeää on käyttää ainoastaan rengaskokoja, jotka on hyväksytty autoosi. Löydät renkaiden alkuperäiskoosta tiedot rekisteriotteesta johon on usein merkitty myös muut autonvalmistajan hyväksymät vaihtoehtoiset rengaskoot. Tampereen Rengasmaailman asiantuntijat antavat mielellään lisätietoja myös rengaskoon vaihtamisesta suurempaan. Mikäli sinulla on kysyttävää renkaiden vaihtamiseen liittyen, älä epäröi kääntyä puoleemme.

Rengasmaailma Tampere osaa auttaa

Tampereen Rengasmaailman ammattitaitoinen henkilökunta auttaa sinua mielellään paitsi renkaiden valitsemisessa myös niiden alle asennuksessa. Jos et tiedä, mikä rengas sinulle olisi soveltuvin, ota rohkeasti yhteyttä Tampereen Rengasmaailman asiantuntijoihin. Muistathan, että henkilö- ja pakettiautoissa on joulu-, tammi- ja helmikuun aikana oltava asennettuna talvirenkaat. Tampereen Rengasmaailman talvirengasvalikoimasta löytyvät talveksi niin kitka- kuin nastarenkaatkin. Kitkarenkaat soveltuvat vakaisiin talvisääolosuhteisiin sekä lumisille teille. Kitkarengas on hiljainen rengas, joka ei kuluta asfalttia läheskään samanlailla kuin mitä esimerkiksi nastarengas. Kitkarenkaiden vaihtoaika on joustava, eli ne voivat olla käytössä aikaisesta syksystä myöhäiseen kevääseen. Kuitenkin kitkarenkaatkin kannattaa kesäksi vaihtaa kesärenkaisiin – jotka löydät myös Tampereen Rengasmaailmasta. Siinä missä kitkarenkaat soveltuvat hyvin lumisille teille, nastarenkaat purevat hyvin jäisissä olosuhteisessa erinomaisen pitonsa ansiosta. Nastarenkaiden ominaisuuksiin kuuluu muun muassa erinomainen hallittavuus ja lyhyt jarrutusmatka liukkaallakin tiellä – nämä ominaisuudet tekevätkin nastarenkaasta turvallisimman talvirengasvaihtoehdon.

Rengasmaailma Tampere tarjoaa muutakin

Renkaiden hankkimisen ja asennuksen lisäksi Tampereen Rengasmaailma palvelee sinua myös MP-, mopon- ja skootterin renkaiden hankinnassa. Tampereen Rengasmaailman lisäpalveluihin kuuluu nyt uutuutena myös autohuollot, ohjauskulmien säädöt, ilmastointilaitteen täyttöhuollot, tuulilasien vaihdot sekä tuulilasien kiveniskemäkorjaukset. Muista myös hyödyntää Rengasmaailman rengashotellipalvelut – rengasmaailma nimittäin hoitaa myös renkaiden kausisäilytyksen puolestasi. Kysy lisää rengaspalveluistamme soittamalla suoraan Tampereen Rengasmaailmaan, sähköpostitse tai piipahda paikanpäälle. Löydät Tampereen Rengasmaailman Nekalasta, osoitteesta Jokipohjantie 32. Palvelemme sinua arkisin klo 8-17.

Jätä yhteydenottopyyntö

Voit jättää meille kysymyksiä tuotteista ja tarjouksista alla olevalla lomakkeella, kiirellisissä asioissa ota yhteyttä puhelimitse.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelin

Rekisterinumero

Viesti

Haluatko varata aikasi renkaanvaihtoon?

Tiesitko että voit tehdä sen netissä?

Voit tehdän ajanvarauksen kätevästi internetissä Rengasmaailman ajanvarausjärjestelmän avulla. Järjestelmä on auki 24 tuntia vuorokaudessa.