• Kaksipyöräisten renkaat nyt liikkeissämme!

Rengasmaailma Lappeenranta

Toikansuontie 14
53500 Lappeenranta
09 32990 349
lappeenranta@rengasmaailma.fi
SOITA

Palvelut

AutohuollotIlmastointihuoltoMönkijän renkaatMoottoripyörän renkaatMopon renkaatÖljynvaihdotPienkonerenkaatRenkaiden vaihtoTrukkien renkaatTuulilasin kiveniskemätVerkkokaupan toimitukset

Aukioloajat


Suljettu
08.00 – 16.00
Suljettu

Maanantai
Time 8:00 - 17:00
Tiistai
Time 8:00 - 17:00
Keskiviikko
Time 8:00 - 17:00
Torstai
Time 8:00 - 17:00
Perjantai
Time 8:00 - 17:00
Lauantai
Time Suljettu
Sunnuntai
Time Suljettu

Renkaat Lappeenranta

Rengasmarket Saimaa (ent. Rengasmaailma Lappeenranta) hankit kesä- ja talvirenkaat sekä oikeanlaiset vanteet asennuksineen tai ilman asiantuntevan henkilökuntamme avulla. Koska auto on sinulle suuri investointi, sen kunnossapitoon kannattaa satsata. Renkaat ovat tärkeässä roolissa paitsi ajomukavuuden myös ajoturvallisuuden kannalta ja siksi niistä kannattaakin huolehtia. Lakisääteisten rengasvelvoitusten lisäksi on hyvä huolehtia myös renkaiden kulumisesta. Liian kuluneet renkaat eivät ole turvalliset, sillä niiden ominaisuudet heikkenevät, sitä mukaa, mitä kuluneemmat renkaat ovat ja tämä koskee etenkin talvirenkaita, joissa esimerkiksi pito-ominaisuudet ovat äärimmäisen tärkeät liikenneturvallisuuden kannalta katsottuna. Renkaiden katsotaan menettäneen talviominaisuutensa noin viiden vuoden kuluttua renkaan käyttöönotosta, riippumatta jäljellä olevasta kulutuspinnasta. Kesärenkaiden ikääntyminen ei vaikuta samalla tavalla renkaan ominaisuuksiin, vaikkakaan emme suosittele käytettäväksi yli kymmenen vuotta vanhoja renkaita. Rengasmarket Saimaasta löydät juuri sinun ajopelillesi soveltuvat laadukkaat kesä- ja talvirenkaat – ammattilaisen avustuksella. Muistathan, että tärkeää on käyttää ainoastaan rengaskokoja, jotka on hyväksytty autoosi. Löydät alkuperäiskoosta tiedot rekisteriotteesta johon on usein merkitty myös muut autonvalmistajan hyväksymät vaihtoehtoiset rengaskoot. Rengasmarket Saimaan asiantuntijat antavat mielellään lisätietoja myös rengaskoon vaihtamisesta suurempaan. Mikäli sinulla on kysyttävää liittyen renkaiden valintaan, älä epäröi kääntyä puoleemme.

Rengasmarket Saimaa auttaa valitsemaan oikeat renkaat

Rengasmarket Saimaan ammattitaitoinen henkilökunta auttaa sinua mielellään renkaiden valitsemisessa sekä tietysti niiden vaihtamisessa. Jos et tiedä, mikä rengas sinulle olisi soveltuvin, konsultoi Rengasmarket Saimaan asiantuntijoita. Muistathan, että henkilö- ja pakettiautoissa on joulu-, tammi- ja helmikuun aikana oltava asennettuna talvirenkaat. Rengasmarket Saimaan talvirengasvalikoimasta löytyvät niin kitka- kuin nastarenkaatkin. Kitkarenkaat soveltuvat vakaisiin talvisääolosuhteisiin sekä tietysti lumisille teille. Kitkarengas on hiljainen rengas, joka ei kuluta asfalttia läheskään samanlailla kuin mitä nastarengas. Kitkarenkaiden vaihtoaika on joustava, eli ne voivat olla käytössä aikaisesta syksystä myöhäiseen kevääseen. Kuitenkin kitkarenkaatkin kannattaa kesäksi vaihtaa kesärenkaisiin – jotka löydät myös Rengasmarket Saimaasta. Lakisääteinen talvirengaspakko Suomessa ulottuu kuitenkin joulukuun ensimmäisestä päivästä helmikuun loppuun. Siinä missä kitkarenkaat soveltuvat hyvin lumisille teille, nastarenkaat purevat hyvin jäisissä olosuhteisessa erinomaisen pitonsa ansiosta. Nastarenkaiden ominaisuuksiin kuuluu muun muassa erinomainen hallittavuus ja lyhyt jarrutusmatka liukkaallakin tiellä – nämä tekevät nastarenkaasta turvallisimman talvirengasvaihtoehdon. Nastarenkaat saavat pääsääntöisesti olla autossa maaliskuun loppuun saakka.

Renkaiden hankkimisen ja asennuksen lisäksi Rengasmarket Saimaa palvelee sinua myös pienkone-, MP-, mopon-, skootterin- sekä mönkijän renkaiden hankinnassa. Rengasmarket Saimaan lisäpalveluihin kuuluvat nyt uutuutena myös muun muassa ilmastointilaitteen täyttöhuolto sekä tuulilasien kiveniskemäkorjaukset. Muistathan myös hyödyntää Rengasmarket Saimaan rengashotellipalvelut. Rengasmarket hoitaa nimittäin myös renkaiden kausisäilytyksen puolestasi – säästät tilaa ja renkaasi pysyvät kunnossa myös sen kauden ajan, kun ne eivät ole ajossa. Kysy lisää rengaspalveluistamme soittamalla suoraan Rengasmarket Saimaaseen, sähköpostitse tai piipahda vaikka paikanpäälle. Löydät Rengasmarket Saimaan osoitteesta Toikansuontie 14. Palvelemme sinua arkisin sesonkien ulkopuolella klo 9-17.

Jätä yhteydenottopyyntö

Voit jättää meille kysymyksiä tuotteista ja tarjouksista alla olevalla lomakkeella, kiirellisissä asioissa ota yhteyttä puhelimitse.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelin

Rekisterinumero

Viesti

Haluatko varata aikasi renkaanvaihtoon?

Tiesitko että voit tehdä sen netissä?

Voit tehdän ajanvarauksen kätevästi internetissä Rengasmaailman ajanvarausjärjestelmän avulla. Järjestelmä on auki 24 tuntia vuorokaudessa.