Rengasturva palvelu

Rengasmaailma on lanseerannut uuden Rengasturva -palvelun, jonka tarkoituksena on palvella asiakasta rengasrikon sattuessa. Rengasturva -palvelu on käytössä vuoden jokaisena päivänä ympäri vuorokauden ja toimii kaikkialla Suomessa.

Rengasturva on helppo ja järkevä ratkaisu

Toiminta-ajatuksena on asiakkaalle mahdollisimman helppokäyttöinen palvelu. Asiakkaan tarvitsee vain soittaa palvelunumeroon, jonka jälkeen henkilökunta lähetetään paikalle tarkastamaan vaurio.

Lähtökohtaisesti rengasvaurio korjataan aina paikan päällä, mutta tarvittaessa auto hinataan veloituksetta lähimpään Rengasmaailman korjauspisteeseen, jossa korjaus suoritetaan.

Palveluun sisältyy myös sijaisauto- sekä hotellimajoituspalvelu (kts. ehdot). Palvelu on tarkoitettu Rengasmaailman asiakkaille, jotka ovat ostaneet Continental-rengassarjan.

Rengasmaailman Rengasturvan numero on

09-37477330


Rengasmaailman palvelun ehdot

Rengasturva -palvelu aktivoituu tapauksessa, jossa auton rengas vioittuu siten, ettei autolla voi ajaa. Rengasturva -palvelu kattaa joko renkaanvaihdon / korjauksen paikan päällä tai mikäli se ei ole mahdollista hinauksen lähimpään Rengasmaailman toimipisteeseen. Tarkoituksena on pyrkiä siihen, että auton hinaustapauksissa se viedään pääsääntöisesti Rengasmaailma-liikkeeseen, toissijaisesti Rengasmarket-ketjun liikkeeseen tai kolmantena vaihtoehtona muuhun Continentalia myyvään liikkeeseen, mikäli ne eivät sijaitse selkeästi kauempana (yli 30 km) kuin jokin muu korjaukseen/uuden renkaan asentamiseen kykenevä liike. Rengasturva -palvelu on voimassa Suomessa ja siihen voidaan liittää korkeintaan 3500 kg painavia ajoneuvoja (henkilö- ja pakettiautot). Palvelu on voimassa 12 kk.

Palveluun sisältyy myös enintään B-kokoluokan sijaisauto enintään 2 vuorokaudeksi. Sijaisauto järjestetään, mikäli asiakkaan omaa autoa ei saada ajokuntoon saman vuorokauden aikana kuin vahinko sattui. Rengasturva -palveluun sisältyy sijaisauton vuokrauskustannukset, muut kulut kuten esimerkiksi mahdolliset vapaaehtoiset vakuutukset, toimitusmaksut ja polttoaine kuuluvat asiakkaan vastuulle. Palveluun sisältyy myös sijaisauton vaihtoehtona autossa matkustaneiden matkan jatkaminen määränpäähän tai kotiin (kumpi lähempänä) tai majoitus hotellissa. Matkan jatkamisen ja hotellimajoituspalvelun korvattava maksimikulu on 200 € (sis alv). Hotellimajoitusta korvataan enintään siltä ajalta, kunnes auto on saatu ajokuntoon.