• Kaksipyöräisten renkaat nyt liikkeissämme!

Rengasmaailma

Rengasmaailma ketjun toiminta

Rengasmaailma Oy on vuonna 1997 perustettu henkilöauton ja pakettiauton renkaiden myyntiin ja palveluihin keskittynyt rengasketju. Vuoden 2013 alusta Rengasmaailma Oy on kuulunut saksalaiseen Continental AG-konserniin, ja keväästä 2016 lähtien olemme toimineet Rengasmarket-kuluttajabrandin alla, osana yli 70 liikkeen maanlaajuista Rengasmarket-kauppiasketjua.

Kasvavan ketjumme 26 liikettä kattavat tällä hetkellä pääkaupunkiseudun, Turun, Tampereen, Lahden, Lappeenrannan, Lohjan, Hämeenlinnan, Hyvinkään, Klaukkalan ja Haminan alueet yli 50 ammattilaisen voimin.
Toiminta-ajatuksemme on tarjota paikallista, laadukasta palvelua huipputuotteilla ammattitaitoisesti ja joustavasti sekä kuluttaja- että yritysasiakkaille.

Tuotevalikoimamme on nimemme mukaisesti erittäin laaja, kattaen suomalaisen autoilijan tarpeet erinomaisesti päämerkkiemme Continentalin, Bridgestonen ja Michelinin avulla.

Kesän 2016 uutuutena myös raskaan kaluston rengaspalvelut Juvanmalmin toimipisteessämme!

Tervetuloa palvelevaan Rengasmarket-liikkeeseemme!

Numeroita

0
Ammattilaista
0
Toimipistettä
0
Vuotta alalla
0
Tykkääjää

Haluatko varata aikasi renkaanvaihtoon?

Tiesitko että voit tehdä sen netissä?

Voit tehdän ajanvarauksen kätevästi internetissä Rengasmaailman ajanvarausjärjestelmän avulla. Järjestelmä on auki 24 tuntia vuorokaudessa.