• Kaikissa tuotteissamme on sisälletty kierrätysmaksu!

  • Kaksipyöräisten renkaat nyt liikkeissämme!

Talvirenkaat

Huippulaadukkaat talvirenkaat Rengasmaailmasta – Kysy tarjous Sinua lähimmästä Rengasmaailma-liikkeestä tai tilaa suoraan verkkokaupasta!

Hintahaarukka

Renkaan leveys

Profiilisuhde

Näytetään 1–12 - 13 tuloksesta

Näytetään 1–12 - 13 tuloksesta

3 päivää

Talvirengaspakon alkuun

Tuotemerkit

Turvalliset renkaat

Talvirenkaissa urasyvyyden tulisi olla lain mukaan vähintään 3,0 mm – turvallisina talvirenkaita voi pitää kuitenkin, kun urasyvyys on vähintään 5 mm. Renkaiden urasyvyyksiä onkin hyvä tarkkailla jatkuvasti.  Renkaiden käyttöikä on suunnilleen 10 vuotta, mutta renkaiden vaihtoa suositellaan viimeistään 5 vuoden kohdalla kumiseoksen kovettumisen ja pito-ominaisuuksien heikkenemisen vuoksi. Suositus koskee myös renkaita, joissa on yhä riittävä urasyvyys ja ne näyttävät päällepäin hyväkuntoisilta. Renkaan ikääntymistä ei yleensä huomaa silmämääräisesti, esimerkiksi talvirenkaissa saattaa olla nastat tallella, mutta kumiseos on kovettunut vaarallisen liukkaaksi. Talvirenkaiden pitokyky heikkenee nopeammin kuin kesärenkaiden erilaisen kumiseoksen takia. Mikäli renkaiden kunnosta tai turvallisuudesta ei ole varma, kannattaa kääntyä asiantuntijan puoleen.

Talvirengaspakko on voimassa 1.12–28.2. Nastarenkaita saa käyttää 1.11–31.3 välisenä aikana, sekä olosuhteiden vaatiessa myös muulloin.

Tutustu myös Rengasmaailman kesärenkaisiin!

Arvostelut

Yleinen arvosana rengasmaailma tuotteille

3.95

3.95 / 5 (41 arvostelua)